Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Consells que has de tenir en compte abans de la compra d’un immoble

APIALIA GIRONA

Preu
El preu sempre és un factor important a l’hora de triar un habitatge, però tampoc ha de ser l’únic. Has de contemplar que segons quines zones poden afavorir la revaloració anys després, per la qual cosa no deixa de ser una inversió.
Per a la contractació d’un préstec hipotecari, l’ideal és que no suposi més d’un 40% de sou per evitar riscos innecessaris.

Estat de l’immoble
Si el pis que vols comprar no està reformat, la possibilitat de dissenyar la teva casa a mesura és possible afegir-li un altre benefici, una rebaixa major en el preu final. Si el preu de la reforma és més costós que la rebaixa que et poden oferir, aquest pis no és per a tu.

Tria la millor hipoteca

Ara ve la gran pregunta: Quina hipoteca triar? Hipoteca a tipus fix o variable?
Els crèdits a tipus fix s’han convertit en el producte estrella i ja suposen un terç de la contractació total. Això t’ho deixem a la teva elecció!

Qui no corre vola
En un sector tan volàtil i alhora tan frenètic d’oferta-demanda, per a la compra d’un immoble no cal precipitar-se però tampoc deixar passar una bona oportunitat. És important conèixer prèviament el mercat abans de prendre una decisió, com donar una ràpida resposta quan sorgeix l’oportunitat. Cal ser ràpid!