Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Com aconseguir una decoració relaxant

APIALIA GIRONA

1. Comoditat
Aquesta és una de les primeres màximes a tenir en ment, la creació d’espais pensats perquè et sentis a gust i relaxat. Com aplicar això en decoració relaxant?. Davant un sofà el primer que hem de preguntar-nos és sí que ens sentim còmodes en ell, si ens aporten confort, més que si són l’últim disseny. El mateix davant el nostre llit o davant una cadira o butaca. Prioritza la comoditat i el teu cos i la teva ment t’ho agrairan. I també la teva família i amics.

2. Colors clars i relaxants
Els colors clars ens ajuden a crear un espai més serè, lliure d’estrès. Tons com el blanc, marró, grisos o beix contribueixen a crear una atmosfera serena. Apostar per espais monocroms o gairebé, on els colors que combinen en harmonia, sense grans estridències. Això ens ajudarà el relax i al descans tant en el dormitori com en qualsevol espai de la nostra llar.

3. No sobrecarreguis
La neteja visual és vital per a mantenir un ambient relaxat, quants menys objectes a la vista, millor! Intenta reduir la decoració o almenys no acumular-los, com tendim a fer, en les prestatgeries i damunt de tauletes i mobles auxiliars. Revisar cada cert temps la decoració i anar canviant-la també ens ajudarà a deixar només l’imprescindible.

4. Coixins i mantes
Un altre dels accessoris que es poden afegir a una casa per a crear un ambient relaxant i càlid són els coixins i les mantes. Encara que no els utilitzem per la calor, aquests li brinden a l’estada on està un toc càlid i acollidor perfecte. Però evitant la profusió d’estampats i apostant pels llisos o d’estampats suaus.